Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 46 562 200

Felvételi tájékoztató 2021/22

A Miskolci SZC Martin János Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA

a 2021/2022. tanévre 

 

Van, hogy úgy érzed, Te picit másabb vagy, mint iskolatársaid? Esetleg nehezebben megy az ismeretek elsajátítása, olykor-olykor elkalandozik a figyelmed és nehezen koncentrálsz? Nem kell megijedned, hiszen előtted is fényes jövő áll.

 

Miskolci SZC Martin János Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola abban nyújthat Neked segítséget, hogy minden a mindennapi élethez szükséges ismeretet, gyakorlatot megtanít számodra. Az iskolánk elsődleges feladata, hogy a Te, egyéni igényeidre szabott tanulási utad, stratégiád kiépítésével biztosítsuk számodra az egységes, készségalapú és tevékenységközpontú élménydús nevelést. Az iskolában eltöltött évek alatt a mindennapi élethez szükséges ismeretek megismerésén és elsajátításán túl, a munka világába való elhelyezkedéshez szükséges szakmai alapismeretek is elsajátíthatod.  Fontos feladatunk a munkaerőpiaci munkavállalás támogatása, illetve a felzárkóztatás.

 

Minden gyermekben, így Benned is ott rejlik a tehetség. A mi feladatunk az, hogy ezt a tehetséget megtaláljuk és Veled együtt folyamatosan fejlesszük.

 

Miskolci SZC Martin János Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola

Cím: 3529 Miskolc, Áfonyás u.18.

Telefon: +36 46 562 200

E-mail: palyaorientacio_martin@miskolci-szc.hu

Web: www.martinjanos.hu

 

a részletes tájékoztató itt tekinthető meg !!!